Over IDC PRO & Dive Post Zoetermeer:

IDC PRO

Ik ben Richard de Carpentier, PADI Course Director sind 2002 en oprichter van IDC PRO.

 

Ik duik vanaf 1997 en geef les vanaf 1999, dit is het jaar waarin ik mijn IDC bij Course Director Reinder Alkema in Zaandam heb gedaan.

 

Na mijn I.E. ben ik bij diverse duikcentra gaan lesgeven door het hele land en in het buitenland o.a. op de  Florida Key's en de Bahamas, hier heb ik veel ervaring opgedaan om mijn carrière als PADI PRO uit te breiden.

 

Na mijn Master Instructor brevet ambieerde ik het brevet van Course Director en volgende ik de PADI route naar de Course Director Training Course! (CDTC)

 

Na het indienen van mij businessplan en aanvraag ben ik uiteindelijk door Padi Amerika uitgenodigd voor de CDTC in Maleisië, om na twee weken van examens en vele presentaties de fel begeerde status van PADI Course Director te mogen ontvangen van PADI.

 

Samen met ons Staff team wens ik jullie veel informatie en leesplezier toe op onze IDC PRO pagina. En hoop je snel de hand te mogen schudden als kandidaat bij IDC PRO!

 

Heb je nog vragen? stuur me dan gerust even een mailtje

Richard de Carpentier PADI Course Director
Richard de Carpentier PADI Course Director
IDC PRO Zoetermeer

Samenwerking IDC PRO & Dive Post Zoetermeer

 

IDC PRO hanteert hoge opleiding standaards en daarom werken wij samen met Dive Post Zoetermeer. Met Dive Post Zoetermeer als opleidingspartner combineren wij hoge opleiding standaards met de professionaliteit van een hoogwaardig PADI 5* Instructor Development Center, duikshop en duikteam.

 

Dive Post Zoetermeer heeft alles wat u van een professioneel duikcentrum kan verwachten, een groot assortiment duikmaterialen en PADI-lesmaterialen, beschikking over een modern multimedia uitgerust lesslokaal, vulstation voor perslucht en Nitrox, 200 en 300 Bar en is tevens dealer van hoogstaande merken van o.a.: Mares, Scubapro, Tusa, Metalsub, Cressi, Bare en nog vele andere topmerken die eenvoudig te bestellen zijn via de Webshop van Dive Post Zoetermeer.

 

De keuze voor deze samenwerking is dan ook vanzelfsprekend om samen voor een hoge kwaliteit in opleidingen en duikshop te combineren en onze klanten 100% aanbod, kwaliteit en service te verlenen.

 

Dive Post Zoetermeer en IDC PRO beschikken door deze samenwerking over een instructie team van 2 Course Directors, 1 Staff Instructor, 14 Instructors en 11 gekwalificeerde assistenten, die tezamen verantwoordelijk zijn voor alle opleidingen.

 

Door de grote van het instructieteam is Dive Post Zoetermeer en IDC PRO in staat om aan al uw opleiding wensen tegemoet te komen. Hierdoor is onze opleiding agenda voor 99,9 % aan te passen aan uw wensen. Of u nu voor klassikaal of privélessen kiest, wij verzorgen alle opleidingen op maat op alle locaties en desgewenst over de hele wereld.

 

"Start you're adventure with IDC PRO"