IDC / Padi Pro Preparation

Inleiding Prep

Na verloop van tijd verwaterd er ongetwijfeld enige kennis en vaardigheden... denk hierbij aan je Divemaster duiktheorie en het Divemaster vaardigheden circuit.. maar ook waarschijnlijk wat skills uit de EFR en Rescue Diver cursus.. en misschien zelfs nog wat uit je voorgaande cursussen..

 

Om je zelf optimaal voor te bereiden en succesvol je examens en PADI I.E. af te ronden, is het noodzakelijk dat al je skills en theorie weer Up-To-Date zijn.

 

Dit hoeft geen probleem te zijn als je er op tijd mee aan de slag gaat.. dit kan je natuurlijk zelf doen, maar ook bij ons.

Informeer naar een op maat gemaakt Prep package voor jou! klik hier voor contact.


Prep 1 Duikvaardigheden

Tijdens de duikvaardigheden Prep gaan we samen met jou bekijken welke van de zwembad en buitenwater skills je nog beheerst en gaan we je weer op niveau brengen volgens de laatste PADI standaards. Je zal aan de hand van duidelijke demonstraties, uitleg en oefeningen weer snel vertrouwt zijn met je skills. Je zal hierdoor vol zelfvertrouwen naar je Divemaster evaluatie of het PADI I.E. gaan.Prep 2 Duiktheorie

Tijdens de Duiktheorie Prep gaan we je eerst toetsen om te kijken welke theoretische kennis je nog bezit, en waar we aan moeten werken. dit doen we aan de hand van kennistoetsen en Divemaster examens.

 

Nu we weten wat je huidige kennisniveau is gaan we aan de slag en gaan we stap voor stap alle onderwerpen behandelen om je theoretische kennis weer Up-To-Date te maken. We maken gebruik van de laatste PADI standaards en materialen die er op dat moment voor handen zijn.

 

Je zal na de Prep weer vol zelfvertrouwen zijn en goed voorbereid gaan deelnemen aan de IDC/OWSI en het PADI I.E.  


Voordelen IDC Prep

  • Het vergroten van je zelfvertrouwen
  • Beter voorbereid op AI / IDC / OWSI en Staff Instructor
  • Up-To-Date zijn volgens de laatste ontwikkelingen
  • Kosten besparing, denk aan eventuele extra bijlessen of Padi herexamen I.E.
  • Voorkomt eventuele uitstel van het I.E door de Course Director, hij bepaald uiteindelijk of je een positief advies krijgt om deel te nemen aan het I.E.
  • Have more Fun!!! 

Ja, ik wil mij inschrijven voor een IDC Prep