PADI EFR Instructor


Voor wie EFR?

Reanimatie en eerste hulp zijn de hoofdvaardigheden die voor iedereen belangrijk zijn, niet alleen voor duikers.

Als Emergency First Response Instructor geef je les in vaardigheden die gebaseerd zijn op internationaal erkende richtlijnen voor hulpverlening.

Je mag aan iedereen lesgeven. Het mooie van Emergency First Response (EFR)-cursussen is dat zij een aangename leeromgeving bieden om vaardigheden voor hulpverlening te oefenen.

Je cursisten ronden de cursus af met vertrouwen in hun nieuwe vaardigheden, waarbij ze het zelfvertrouwen hebben dat zij iemand in een noodgeval kunnen helpen.

Waar? EFR Den Haag en omgeving, en ook op locatie te volgen bij minimaal 5 kandidaten.

IDC PRO PADI EFR


Jouw rol als EFR Instructor

Jouw rol als EFR Instructor is die van een coach die zorgt voor een positieve leeromgeving. Los van dat je leert hoe je EFR-cursussen moet vormgeven en organiseren, ga je: 

  • Oefenen met lesgeven.
  • Oefenen om cursisten te stimuleren om te leren door de dingen zelf te ondervinden en te ontdekken.
  • Leren hoe je tijdens praktische vaardigheden training de mate van begrip bij cursisten en de mate waarin zij een bepaalde vaardigheid onder de knie hebben, kunt beoordelen.
  • Leren hoe je van de scenario's effectieve leerervaringen kunt maken.

 

Deelname vereisten

De enige deelnamevereisten zijn dat je minimaal 18 jaar oud bent en dat je binnen de afgelopen 24 maanden een Emergency First Response Primaire en Secundaire Zorg (reanimatie en eerste hulp)-cursus hebt gevolgd.

Het EFR Instructor-brevet is een vereiste om PADI Instructor te worden, maar je hoeft met deze instructeurscursus niet te wachten tot je Divemaster- of hoger wordt.

Je kunt deze cursus (of de opfriscursus) ook volgen en afmaken tijdens je PADI Instructor-cursus


Voor IDC kandidaten

Voor IDC kandidaten is het EFR Instructor brevet of equivalent van een andere trainingsorganisatie een verplichte vereiste om als OWSI gebrevetteerd te mogen worden.

 

IDC PRO intrigeert dan ook de EFR Instructor opleiding in het IDC traject voorafgaande aan het PADI I.E. zodat je er zeker van bent om na het slagen van je I.E. gebrevetteerd te worden als OWSI

 

Als je kiest voor de EFRI en de IDC tezamen, dan geniet je van de IDC PRO combi prijs van €1.199

Deze prijs is ex PADI fee en lesmaterialen. Zie onze prijslijst

 

 

Duur van de EFRI

De cursus bestaat uit een 1 avond en 1 dag. De EFRI cursus is meestal aan het einde van de IDC, maar kan in overleg ook op een ander tijdstip gegeven worden.

Wanneer kan ik starten

De EFRI start elke laatste vrijdagavond en zaterdag van de maand.

Klik hier voor de start data.


PADI EFR Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht